Helt ny LED lyskilde med simuleret dagslys

EWINDOW simulerer dagslys med blå himmel, klare skyer og solskin. Der benyttes den nyeste LED teknologi og et intelligent styresystem. Det er designet til at være et panellys med nem betjening og montering.

Smart Light

Efter simpel indstilling af lokal dato, tid og breddegrad, kan kontrolsystemet synkronisere til solen på forskellige tidspunkter.

Naturtro solstråler

Snesevis af linsegrupperinger og mikrostrukturer bruges til at komprimere lyset og filtrere det svage lys efter flere optiske transformprocedurer. Lyset kommer ud og virker som solskin, meget lyst og højkoncentreret med det vigtige farvespektrum solen har i løbet af dagen fra morgen til aften.

Himmel og skyvisning

De specielle lysdioder bruges til at tænde himlen og skyerne og derefter omdanne dem til lys og 3D-grafik, så præstationen af ovenlys er lig den virkelige himmel og skyer. Armaturet er bagfra-belyst til simulering af himlen og sidebelyst til simulering af solens stråler.

Kontrolsystemer

Control Panel og APP medfølger.

Egenskaber

Giver følelsen af naturligt lys
Ewindow erstatter manglende dagslys og skaber naturtro lys i rum der mangler.

Lys giver trivsel
Skab trivsel i hverdagen med døgnrytmelys fra Ewindow – det øger vores ydeevne og vores produktivitet.

Gengivelse af naturtro solstråler
Med Ewindows får du en naturtro gengivelse af solstråler i rummet og på gulvet.

Specifikationer

Dit Ewindow kontrolleres via en app og et medfølgende kontrolpanel. Du kan indstille dit Ewindow til Auto Mode eller Manuel Mode. Auto Mode simulerer dagslyset i et forløb fra solopgang til solnedgang. Manuel Mode giver dig muligheden for en indstilling til et konstant lys, hvor du selv vælger, hvilket tidspunkt på dagen, dit Ewindow skal simulere.