Kurv

Cases

Markiser m. LED HALO-strips

By juli 31, 2018 august 2nd, 2018 No Comments

Markiser m. LED HALO-strips

Lavt energiforbrug og perfekt stemning

At skabe en hyggelig og indbydende atmosfære er i restaurationsbranchen alfa og omega for at tiltrække og fastholde gæster.

Restaurant Cyprus og Café Dalle Valle er en del af et omfattende byfornyelsesprojekt i Taastrup, som netop har medtænkt ”den perfekte stemning” ned til sidste detalje i forretningskonceptet..

For at skabe en varm og indbydende stemning for stedets gæster og appellere til forbipasserende er stedets udendørsterrasse indrettet med markiser monteret med LED HALO-strips fra Flash Light A/S, som indrammer stedet i et varmt og hyggeligt lys. Ejer og adm. direktør for de to restauranter, Haci Bayram, er tilfreds med investeringen, som bidrager med stor værdi i forhold til at tiltrække og fastholde stedets gæster.

“Inden for vores branche er det vigtigt fra start at skabe en stemningsfyldt atmosfære, der gør, at folk finder stedet rart og kommer igen – og her har især udendørsbelysningen været afgørende for at sætte scenen og skabe en hyggelig og indbydende stemning, der tiltrækker udefrakommende”, udtaler Haci Bayram

Thomas Lindskov fra AB Markiser i Espergærde, der har leveret markiserne og det færdige udendørskoncept med de nye HALO-strips, er dog ikke kun fortaler for LED-HALO stripsene på grund af det varme lys, men også fordi stripsene er energibesparende og har flere monteringsmuligheder.

“LED stripsene har en meget ringe varmeudvikling og er yderst energibesparende. Der er derfor en stor økonomisk effekt ved at anvende stripsene, da de bruger 14,4 watt pr. meter i stedet for de 35-50 watt, som i almindelige halogenløsninger. På grund af den mindre varmeudvikling, og det, at varmen er separeret, er det også muligt at montere stripsene tættere på brandbare materialer som eksempelvis markisestoffet”, siger Thomas Lindskov.

En stort plus ved LED-stripsene er, at de er nemme at montere og ikke kræver lige så meget arbejde som almindelige halogenløsninger.

“Specielt til komplicerede steder for belysning, er stripsene fordelagtige”, fortæller el-installatør Frank Lui fra JH-ElTeknik, som har været med til at installere LED-HALO stripsene på markiserne og ser flere fordele ved dem.

De anvendte LED-strips kan desuden afkortes med en saks, og enderne kan let forsegles med vedlagte end-caps med siliconetætning, som giver en mere effektiv udnyttelse af længderne.

Fakta

Opgave:
At skabe en hyggelig og indbydende atmosfære ved hjælpe af nye markiser med integreret belysning.

Løsning:
LED-HALO strips fra Flash Light A/S, der grundet den lave varmeudvikling  har gjort det muligt at montere stripsene tættere på brandbare materialer, som eksempelvis markisestoffet.

Resultat:
En hyggelig og indbydende atmosfære. Samt en økonomisk gevinst ved at vælge et LED løsning, da denne løsning kun bruger mellem en tredjedel og halvdelen af de 35-50 watt, som alm. halogenløsninger. Med LED stripsene kan man dæmpe lyset, for at skabe den helt rigtige stemning.

Leave a Reply